Werkvesten

Werkvesten

Reflecterende kleding

In het werkveld is het verplicht dat iedereen die voor zijn beroep te maken heeft met verkeer verplicht is om reflecterende kleding te dragen. Dit gaat om meer beroepen dan je in eerste instantie zou denken. Hierbij kan je denken aan wegwerkers en verkeersregelaars, maar ook politieagenten en vuilnismannen hebben tijdens hun werk te maken met verkeer.

Producten 1 tot 12 van 49 totaal

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Economy 0115 verkeersvest
  Werkvesten Economy 0115 verkeersvest
  € 3,80 € 3,14
  Lage voorraad
 2. Hydrowear vest Texas
  Werkvesten Hydrowear vest Texas
  € 62,86 € 51,95
 3. DASSY CLASSIC Tweekleurige bodywarmer
  Werkvesten DASSY CLASSIC Tweekleurige bodywarmer
  € 65,34 € 54,00
 4. DASSY HIVIS Hoge zichtbaarheidsbodywarmer
  Werkvesten DASSY HIVIS Hoge zichtbaarheidsbodywarmer
  € 77,44 € 64,00
 5. DASSY D-FX Softshell bodywarmer
  Werkvesten DASSY D-FX Softshell bodywarmer
  € 82,28 € 68,00
 6. DASSY D-FX FLEX Midlayer vest
  Werkvesten DASSY D-FX FLEX Midlayer vest
  € 68,97 € 57,00
 7. Bodywarmer
  Werkvesten Bodywarmer
  € 150,04 € 124,00
 8. Hybride jack
  Werkvesten Hybride jack
  € 174,24 € 144,00
 9. Hoodie met hele rits
  Werkvesten Hoodie met hele rits
  € 141,57 € 117,00
 10. Warm gevoerd vest
  Werkvesten Warm gevoerd vest
  € 131,89 € 109,00
 11. DX4 Hybrid Baffle vest
  Werkvesten DX4 Hybrid Baffle vest
  € 0,00 € 0,00
 12. Iona Bodywarmer
  Werkvesten Iona Bodywarmer
  € 41,04 € 33,92

Producten 1 tot 12 van 49 totaal

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Reflecterende kleding

In het werkveld is het verplicht dat iedereen die voor zijn beroep te maken heeft met verkeer verplicht is om reflecterende kleding te dragen. Dit gaat om meer beroepen dan je in eerste instantie zou denken. Hierbij kan je denken aan wegwerkers en verkeersregelaars, maar ook politieagenten en vuilnismannen hebben tijdens hun werk te maken met verkeer.

Wanneer je geen reflecterende jas hebt, is een veiligheidshesje met reflecterende strepen een makkelijke en goedkope manier om toch gezien te worden in het donker. Maar ook in situaties bij daglicht worden veiligheidshesjes gedragen om extra op te vallen. Denk aan veiligheidsfunctionarissen of bijvoorbeeld verpleegkundigen die bij een evenement in een mensenmassa snel te vinden moeten zijn. Of wegwerkers of bouwvakkers waarbij het gevaarlijke situaties kan opleveren als ze over het hoofd worden gezien en dus ook bij daglicht zoveel mogelijk moeten opvallen.

Maar ook als je voor je werk geen veiligheidshesje hoeft te dragen, is het wel verstandig om ook als particulier over een veiligheidshesje te beschikken. Bij autopech heb je zo altijd een hesje bij de hand die je aan kan trekken om veilig langs de kant van de weg te wachten op hulp. Hoewel het in Nederland niet het geval is, is het in veel landen in Europa zelfs verplicht om een veiligheidshesje in je auto te hebben liggen. Zorg dus dat je niet alleen voor jezelf een veiligheidsvest hebt, maar voor je hele gezin. Voor kinderen zijn er speciale kinderverkeersvesten die dezelfde veiligheid bieden, maar dan in een kleinere maat.

Ook tijdens het sporten buiten is het verstandig dat je gezien wordt in het verkeer. Hardlopers, skaters of wielrenners kunnen nog wel eens over het hoofd gezien worden door automobilisten, zeker in het donker of bij slecht weer. Een veiligheidshesje kan in deze situaties het verschil maken tussen leven en dood. Doordat ze zo goed als niks wegen en makkelijk over je sportkleding aan te trekken zijn, belemmert een hesje je bovendien niet tijdens het bewegen. 

Kleuren veiligheidshesjes

Veiligheidshesjes kunnen verschillende kleuren hebben. Meestal is dit een fluoriserende kleur met extra reflecterende strepen. De meeste veiligheidshesjes zijn fluoriserend geel of fluorescerend oranje. Maar er zijn ook rode, groene en blauwe verkeersvesten. Hoewel er geen eenduidige richtlijn bestaat voor het gebruik van de verschillende kleuren veiligheidsvesten per functie of rol, dienen veiligheidshesjes op plekken waar ze verplicht gedragen moeten worden, in Europa te voldoen aan de NEN EN471 norm. Deze norm houdt in dat een hesje fluorescerend geel, oranje of rood moet zijn en daarnaast voorzien zijn van reflecterende strepen. Een blauw of groen hesje is in deze situaties dus niet voldoende. 

Veiligheidshesje bedrukken

Bij Worktoolcenter is het mogelijk om je nieuwe veiligheidshesje te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Dit zal eraan bijdragen dat mensen direct weten wie je bent en waar je bij hoort. In het geval van hulpverleners kan het cruciaal zijn als mensen je snel kunnen herkennen en om hulp kunnen vragen bij noodsituaties. 

Daarnaast zijn bedrukte veiligheidshesjes ook erg praktisch. Omdat ze makkelijk over de normale kleding heen worden gedragen, zijn zo ook snel uit te trekken. Vaak belanden ze dan op een grote stapel, waarna het onmogelijk is om nog te onderscheiden van wie welke was. Wanneer je met meerdere bedrijven samen aan een project werkt, is het in zulke gevallen erg handig als de naam van jouw bedrijf op je hesje staat. Bovendien straalt dit ook professionaliteit uit.

Wil jij je nieuwe veiligheidshesjes bedrukken? Dat kan  eenvoudig. Upload bij je bestelling een afbeelding van je logo en wij regelen de rest voor je!

Veiligheidsvest prijzen

Veiligheidshesjes zijn een erg toegankelijke manier om voordelig en snel je veiligheid te vergroten, zowel in het werkveld als in je privéleven. Ze zijn eenvoudig over je normale kleding aan te trekken en licht van gewicht, zodat je ze makkelijk met je mee kan nemen. Daarnaast zijn veiligheidsvest prijzen ook erg aantrekkelijk. Zo heb je voor een paar euro al een veiligheidshesje. Hoewel de prijzen op onze site licht verschillen tussen verschillende veiligheidsvesten, zijn alle vesten verkrijgbaar voor nog geen €10,-.

Wil je een goedkoop veiligheidshesje? De meest goedkope veiligheidshesjes zijn makkelijk met klittenband te sluiten. Zoek je een veiligheidsvest met ritssluiting voor bijvoorbeeld op de motor? Hier betaal je doorgaans iets meer voor, maar dit gaat slechts om hoogstens enkele euro’s. 

Omdat wij veel aan zakelijke klanten leveren, vermelden wij altijd als eerste de prijs exclusief BTW. Bestel jij jouw nieuwe veiligheidshesje als particulier? Let dan goed op wat de prijs inclusief BTW is, deze ligt namelijk iets hoger. Deze staat altijd in een iets kleiner lettertype onder de prijs exclusief BTW vermeld. Hoewel het bij veiligheidshesjes om kleine bedragen gaat, wil je toch niet onaangenaam verrast worden door een hogere prijs dan je had verwacht.

Veiligheidshesje kopen

Ben jij op zoek naar een reflecterend veiligheidshesje? Worktoolcenter is een internationale groothandel voor werkkleding en toebehoren, waaronder veiligheidshesjes. Bij ons vind je vind je een groot aanbod veiligheidsvesten van kwaliteitsmerken als M-Wear en Sioen. We hebben veiligheidshesjes in verschillende kleuren, met zowel klittenbandsluitingen als ritssluitingen, speciale veiligheidshesjes voor verkeersregelaars met zowel geel als oranje en veiligheidsvesten voor kinderen. Zo vind je altijd een veiligheidshesje dat aan jouw wensen en eisen voldoet.

Bestel je veiligheidshesje eenvoudig en snel in onze webshop. Aangezien de maat van een veiligheidshesje niet heel nauw komt, is dit een ideaal product om online te bestellen. Wanneer je vandaag nog je bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat je bestelling binnen enkele werkdagen al bij je geleverd wordt. 

Uiteraard ben je ook van harte welkom in ons filiaal in Den Haag. Hier staan onze gespecialiseerde medewerkers je graag te woord en kan je de veiligheidsvesten zelf even passen. Heb je geen tijd om langs te komen of is Den Haag misschien wat ver weg? Online kan je ook bij onze klantenservice terecht met al je vragen. Je kan ons bellen op +31 (0) 85-7430232, een appje sturen naar +31 (0) 622817373 of ons mailen via info@worktoolcenter.eu. Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag.