Werkkleding en Werkschoenen in Eindhoven
Worktoolcenter Eindhoven

Worktoolcenter
De Witbogt 9
5652 AG Eindhoven
Industrieterrein de Hurk (direct langs de N2 / A2)

Onze experience store is geopend van Maandag t/m Vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op Zaterdag zijn wij geopend van 10:00 uur t/m 17:00 uur. Kom je werkkleding en werkschoenen passen in onze winkel en pak tussendoor een lekker kopje bonenkoffie in onze gezellige loungehoek.

Zijn jouw werkschoenen bijna versleten? Wil je alvast jouw nieuwe zomer werkkleding outfit scoren? Of heb je gewoon behoefte aan een werkkleding winkel waar je op je gemak je nieuwe outfit kan passen? Dan is Worktoolcenter Eindhoven de uitkomst. Bij Worktoolcenter Eindhoven kan je jezelf letterlijk in een nieuw jasje steken. Hoogtijd om kennis te maken met onze nieuwe bedrijfskleding winkel op industrieterrein De Hurk. Worktoolcenter is meer dan alleen werkkleding. Wij vertellen jou er in dit artikel graag meer over...

Werkkleding Eindhoven

Elektrisch gereedschap kopen?

Bij Worktoolcenter hebben we het elektrisch gereedschap voor elke klus en voor iedere professional. Je kunt bij ons terecht voor Makita uit de Professional series. We hebben écht voor elke klus wel een apparaat in huis. Het gereedschap hebben we ingedeeld naar soorten klussen zodat jij altijd juist grijpt. Natuurlijk is er ook een breed assortiment accessoires zoals accus’s, snelladers, boren, slijpschijven, bitjes en meer.

Makita Gereedschap Eindhoven

Op zoek naar professionele werkkleding?

Of het nu gaat om werkbroeken, werkjassen, werkschoenen, t-shirts, truien of overalls. Hoogwaardige, comfortabele werkkleding maakt uw werkdag een stuk aangenamer. Want naast verschillende branches verschillen ook de eisen aan werkkleding en/of bedrijfskleding. Je vindt ze bij Worktoolcenter! Wij leveren werkkleding voor alle beroepen en alle soorten veiligheidsnormen. In ons assortiment vind je o.a. de topmerken Dassy, Blaklader, Sixton. Hydrowear en Portwest. Het voordeel van shoppen in onze winkel is dat je advies krijgt van professionals en op je gemak jouw nieuwe outfit kan passen. Moe van het passen? Pak tussendoor een lekker kopje bonenkoffie in onze gezellige loungehoek.

Wegbebakening

Worktoolcenter levert verschillende materialen voor bedrijven werkzaam in de Infra. In ons assortiment vind je zelfgeproduceerde afzethekken, baakschilden, verkeerskegels, verkeersborden palen en beugels. Deze producten staan gepresenteerd in onze winkel en kunnen per direct geleverd worden.

Smartphone, tablet of laptop stuk?

In hetzelfde gebouw als Worktoolcenter is Repaircenter.eu gevestigd. Bij Repaircenter.eu kan je terecht voor de reparatie van jou smartphone, tablet of laptop. Ook vind je in de winkel een breed assortiment accessoires. De engineers van Repaircenter.eu zijn professionals met veel ervaring en brengen jouw toestel weer terug tot nieuwstaat. Bezoek onze website www.repaircenter.eu of lees de ervaringen van onze klanten op: Kiyoh

Repaircenter

Lopende actie:

Gedurende 2023 hebben wij de volgende actie lopen:

Je ontvangt € 25,- korting bij Worktoolcenter bij aanschaf van een nieuwe of refurbished iPhone op Renewhandy
Je ontvangt € 25,- korting op Renewhandy bij aanschaf van minimaal € 150,- euro bij Worktoolcenter

Online shoppen? Ga naar www.worktoolcenter.nl;
vul je winkelwagentje voor minimaal € 150,- en pak die korting met kortingscode CROSSRNH2022


Worktoolcenter Experience Store Eindhoven