Betalen

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Worktoolcenter?
Via de webshop kun je betalen via iDeal en Mistercash/Bancontact. Ook is het mogelijk voor zakelijke klanten om op rekening te kunnen betalen. Neem hiervoor eerst contact op met de Klantenservice zodat wij je account kunnen goedkeuren hiervoor. In de showroom en bij het magazijn kan er ook betaald worden via bankkaart.

Heeft de webshop van Worktoolcenter een veilige betaalomgeving?
Worktoolcenter maakt gebruik van een veilige betaalomgeving welke versleuteld is door SSL.

Ik heb betaald maar nog geen orderbevestiging ontvangen?
Wanneer je betaling is voltooid kan het tot 30 minuten duren voordat je de orderbevestiging per e-mail ontvangt. Controleer altijd je spambox. Geen mail ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Waar kan ik mijn factuur vinden?
De factuur van je bestelling wordt aangemaakt nadat wij de betaling hebben ontvangen. Je ontvangt deze automatisch per mail. Je vindt de factuur tevens bij je bestellingen als je inlogt.

Mijn factuur klopt niet, wat nu?
Als je factuur niet klopt kun je contact opnemen met onze Klantenservice. De administratie kan meteen met je meekijken en je helpen.

Ik heb mijn factuur al ontvangen, maar mijn order nog niet?
Het kan zijn dat je al een factuur ontvangt van producten die je nog niet ontvangen hebt. Wij versturen de factuur namelijk direct nadat we de betaling van je bestelling hebben ontvangen. Het kan dus zijn dat jij al betaald hebt en de producten nog onderweg zijn. In de orderbevestiging vind je de verwachte leverdatum van de door jou bestelde artikelen.

Ik heb mijn order geannuleerd of geretourneerd, hoe snel wordt ik terugbetaald?
De order wordt na annulering of retournering verwerkt door de administratie. Hiervoor ontvang je een creditfactuur welke binnen 10 werkdagen aan je wordt betaald. Hiervoor hebben wij altijd je bankgegevens nodig. Als deze niet zijn doorgegeven kan de credit factuur niet verwerkt worden. Zorg ervoor dat je deze gegevens dus altijd mee stuurt of doorgeeft aan de klantenservice.