Welkom bij Worktoolcenter

Worktoolcenter is een internationaal opererende groothandel op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen, afzettingen en meer. Als one-stop-shop bieden wij onze klanten een breed assortiment in de genoemde productcategorieën..

Worktoolcenter vindt het belangrijk om kwalitatieve producten te leveren. Daarom werken wij uitsluitend met topmerken.

Het hoofdkantoor van Worktoolcenter is gevestigd in Eindhoven op Industrieterrein De Hurk. Daarnaast heeft Worktoolcenter zowel een fysiek magazijn als een filiaal gevestigd in Den Haag. De meeste producten kunnen wij voor 90% uit eigen voorraad leveren aan onze klanten in Nederland, België & Duitsland. Het is ook mogelijk dat klanten zelf hun goederen zeven dagen per week kunnen afhalen.

Bedrukte bedrijfskleding zorgt voor uniformiteit

Bij Worktoolcenter kan je daarnaast ook je bedrijfskleding laten bedrukken. Gepersonaliseerde bedrijfskleding zorgt voor een professionele en uniforme uitstraling van je organisatie. Daarnaast is het aanschaffen van kwalitatieve bedrijfskleding ook een goede investering voor de veiligheid en comfort van jouw personeel.

Bent u grootzakelijke gebruiker?

Onze accountmanagers adviseren je graag bij de aanschaf van uw bedrijfskleding voor uw organisatie. Ook hebben wij een kleding management systeem waar u gebruik van kunt maken. Personaliseer uw kleding management systeem op merk, model of niveau. Vraag naar de voorwaarden, zodat wij u alle voordelen kunnen demonstreren.

Waarom kiezen voor Worktoolcenter?

Ontzorgen van klanten staat bij Worktoolcenter centraal. Bij ons kun je zowel online als offline jouw gewenste product aanschaffen. Ben je ZZP'er of grootzakelijke verbruiker? Geen probleem, Worktoolcenter is u graag van dienst. Door onze gebruiksvriendelijke website kunt u snel en eenvoudig uw order plaatsen.

> Gratis verzending voor bestellingen boven €200,00 netto binnen Nederland en België
> Grootste aanbod van Europa
> Persoonlijke accountmanager
> PBM Specialist
> Fysieke afhaallocaties
> Kleding management systeem

Worktoolcenter is onderdeel van de NGU Group