Ontdek Worktoolcenter: Jouw Partner in Persoonlijke Beschermingsmiddelen en Meer

Welkom bij Worktoolcenter, dé internationale groothandel op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen, afzettingen en meer. Als one-stop-shop streven we ernaar onze klanten een breed assortiment te bieden in de genoemde productcategorieën, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Lees verder om te ontdekken waarom Worktoolcenter de ideale partner is voor zowel particulieren als grootzakelijke gebruikers.

Kwaliteit en Topmerken

Bij Worktoolcenter geloven we in het leveren van kwalitatieve producten. Daarom werken we exclusief samen met topmerken. Of het nu gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen of bedrijfskleding, we streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden.

Locaties: Eindhoven en Den Haag

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Eindhoven, op Industrieterrein De Hurk. Daarnaast hebben we een fysiek magazijn en een filiaal in Den Haag. Met een voorraad van 90% van onze producten kunnen we onze klanten in Nederland, België en Duitsland snel bedienen. Voor klanten die hun goederen liever zelf afhalen, bieden wij deze mogelijkheid zeven dagen per week aan.

Bedrukte Bedrijfskleding voor een Professionele Uitstraling

Bij Worktoolcenter heb je de mogelijkheid om je bedrijfskleding te laten bedrukken. Gepersonaliseerde bedrijfskleding draagt bij aan een professionele en uniforme uitstraling van je organisatie. Daarnaast is het een investering in de veiligheid en het comfort van je personeel.

Grootzakelijke Gebruikers: Ontvang Persoonlijk Advies

Voor grootzakelijke gebruikers staan onze accountmanagers klaar om te adviseren bij de aanschaf van bedrijfskleding voor de organisatie. Maak gebruik van ons kledingmanagementsysteem, waarin je de kleding kunt personaliseren op merk, model of niveau. Informeer naar de voorwaarden en ontdek alle voordelen die we kunnen bieden.

Waarom Kiezen voor Worktoolcenter?

Bij Worktoolcenter staat het ontzorgen van klanten centraal. Of je nu online of offline wilt winkelen, als ZZP'er of grootzakelijke verbruiker, Worktoolcenter is er voor jou. Enkele redenen om voor ons te kiezen:

  • Gratis verzending voor bestellingen boven €200,00 netto binnen Nederland en België
  • Het grootste aanbod van Europa
  • Persoonlijke accountmanager
  • Specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)
  • Fysieke afhaallocaties in Eindhoven en Den Haag
  • Kledingmanagementsysteem voor organisaties

Worktoolcenter: Onderdeel van de NGU Group

Worktoolcenter is trots onderdeel te zijn van de NGU Group, waarmee we onze positie in de markt versterken en onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Contactgegevens:

  • Telefoon: 085 - 74 30 232 (Maandag tot vrijdag: 08.00 - 18.00 uur, Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur)
  • E-mail: info@worktoolcenter.eu

Bezoek ook onze filialen: