Werkschoenen S3

Werkschoenen S3

Ben jij een professioanl en wil je werkschoenen S3 kopen? Je bent bij Worktoolcenter aan het goede adres. Wij zijn dé internationale groothandel op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen en hebben een uitgebreide collectie werkschoenen S3. Daarnaast kun je bij ons terecht voor gereedschappen, afzettingen en werkkleding.Ongetwijfeld ben je op zoek naar de beste werkschoenen s3, maar wat zijn de beste werkschoenen? Of zijn er werkschoenen s3 met een scherpe prijs die ook heel goed zijn? In het aanbod van Worktoolcenter vind je tal van werkschoenen s3 terug voor verschillende prijzen. Geregeld hebben we aanbiedingen en kun je dus schoenen aanschaffen voor een nog scherpere prijs.

Onze webshop is overzichtelijk en kent tal van categorieën, alles om jou te helpen om in één keer de juiste werkschoenen te kopen. Dus of je nu zoekt naar werkschoenen s3 herendames werkschoenen s3 of werkschoenen lichtgewicht s3, alles is met onze filtermogelijkheden gemakkelijk te vinden.

Producten 1 tot 12 van 370 totaal

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1 tot 12 van 370 totaal

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Werkschoenen s3, maar welke klassen zijn er nog meer? 

Ongetwijfeld vraag je je af waar s3 voor staat, zeker als dit de eerste keer is dat je op zoek gaat naar werkschoenen. We leggen het graag voor je uit en geven meer informatie over de verschillende klassen die er bestaan.

Voor goede werkschoenen zijn er verschillende veiligsheidsklaasen opgesteld. Deze lopen van S1 t/m S3. We bieden in onze webshop werkschoenen S3 aan, maar schoenen met de norm S1, S1P, S2 en S3 zijn ook  terug te vinden.

Bij veiligheidsschoenen met de classificatie S3 moet je aan schoenen denken die waterbestendig zijn en een veiligheidsneus en -zool hebben. We kunnen wel zeggen dat deze schoenen voor bijna alle omstandigheden geschikt zijn.

Uiteraard lichten we de andere varianten graag toe. De S1 schoenen hebben alleen een stalen neus, deze zijn goed te gebruiken in droge omgevingen. S1P schoenen hebben naast de neus ook een veiligheidszool. Deze zijn geschikt voor omgevingen met scherpe voorwerpen. S2 werkschoenen zijn hetzelfde als S1 maar ze kunnen ook goed tegen water. Deze werkschoenen zijn dus goed te dragen in natte omgevingen, denk maar eens aan werk buiten.

Verschillende prijzen en merken werkschoenen

Zoals we al hebben benoemd, zijn er veel verschillende werkschoenen verkrijgbaar. In onze webshop vind je alle prijzen gemakkelijk bij de producten terug. Je ziet de prijzen zowel excl. BTW als incl. BTW. Verdiep je in de diverse mogelijkheden en ontdek de hoogwaardige merken werkschoenen uit ons assortiment, waaronder:

  • Bata
  • Majestic
  • Uvex
  • Grisport
  • Redbrick
  • Haix
  • Jallatte

Schoenen maattabel

Weet je niet precies welke maat je nodig hebt of twijfel je over de juiste maat? Het is erg belangrijk om te kiezen voor de juiste maat, zo kun je comfortabel aan de slag op nieuwe schoenen. Om je goed te helpen bij het bepalen van de juiste maat, hebben wij een maattabel opgesteld. Hierin kun je aflezen welke maat werkschoenen de beste keuze is voor jou. 

Compleet aanbod werkschoenen van Worktoolcenter

Ben je er helemaal uit en kies je voor werkschoenen s3 van Worktoolcenter? Service en kwaliteit staan voorop en daarom voorzien wij jou graag van de juiste informatie en advies op maat. Heb je een vraag over werkschoenen s3? Of wil je meer weten over ons handige kleding management systeem of andere producten die we aanbieden? Geen probleem, het klantvriendelijke team van Worktoolcenter helpt je graag.

Je kunt ons op werkdagen bereiken van 9.00 tot 16.30 uur. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 622817373 of stuur een e-mail naar info@worktoolcenter.eu. Wij doen er alles aan om je te voorzien van het juiste antwoord. Daarnaast ben je altijd van harte welkom bij onze locatie in Den Haag om werkschoenen s3 te passen en in het echt te bekijken.