Werkhandschoenen

Werkhandschoenen

Ben jij een professional in de bouw, infra of wegenbouw en op zoek naar nieuwe werkhandschoenen? Bij Worktoolcenter bieden wij de beste werkhandschoenen aan. Op zoek naar handschoenen voor de winter, waterdichte werkhandschoenen of leren werkhandschoenen? Wij hebben handschoenen voor iedere situatie.

Bij het kiezen van de juiste handschoenen is het van belang dat je handen goed beschermd zijn. Of dit nu tegen de kou, hitte, vuil of andere factoren is. De kans op beschadiging van de handen is een stuk kleiner als je de juiste werkhandschoenen kiest. Bij Worktoolcenter gaan we voor kwaliteit, en werken we met merken die veiligheid en kwaliteit kunnen garanderen. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Vind sneller wat je zoekt

Diverse soorten werkhandschoenen

Bij het kopen van nieuwe handschoenen is het van belang dat er op gelet wordt dat de juiste handschoenen worden gebruikte voor de juiste werkzaamheden. Werk jij bijvoorbeeld in de zorg? Of werk jij in een ander beroep waar hygiëne op de eerste plaats staat? Wij hebben diverse soorten disposable handschoenen in ons assortiment. Onze wegwerphandschoenen voldoen aan alle veiligheidseisen en bieden betrouwbare bescherming. Bovendien, beschermen ze tegen irriterende chemische stoffen. Het dunne materiaal zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en gevoeligheid. Een ander pluspunt, ze zijn de handschoenen waterdicht.

Leren werkhandschoenen

Handschoenen van leer zijn comfortabel, ademend, flexibel en sterk. Daarbij hebben sommige leren handschoenen absorberende eigenschappen. Een voorbeeld van onze leren handschoenen zijn onze lederen lashandschoenen. Deze veiligheidshandschoenen beschermen tegen gloeiende spetters, snijden en zijn slijtvast. De ideale handschoenen voor elke professional in de wereld van lassen en snijden. 

Winter werkhandschoenen

Gedurende de koude wintermaanden is het van belang dat handen goed beschermt zijn. Wij bieden de beste koudebestendige werkhandschoenen. Handschoenen voor de winter zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld winterhandschoenen met een coating die ervoor zorgt dat vocht en kou niet in de handschoen trekt. Of kies voor thermohandschoenen. Deze handschoenen hebben een voering die ervoor zorgt dat handen altijd lekker warm zijn. 

Ben jij werkzaam in een industrie waar je veel in koelcellen werkt en op zoek naar handschoenen voor extreem lage temperaturen? Kies dan voor handschoenen met Thinsulate. Deze handschoenen beschermen tegen de kou tot een temperatuur van -50°C, ideaal dus in een koelcel. Door de klittenbandsluiting sluiten de handschoenen goed aan wat ervoor zorgt dat jij bestand bent tegen elke soort kou. 

Hittebestendige werkhandschoenen

Naast extreme kou, is het ook mogelijk om handschoenen te bestellen tegen hitte. Handschoenen die beschermen tegen de hitte hebben een speciale coating die ervoor zorgt dat jij thermische goed beschermt bent. De coating kan bijvoorbeeld bestaan uit Para-Aramide vilt, nitril of glasvezel. Sommige hittebestendige handschoenen kunnen een temperatuur tot wel 900 °C weerstaan. Er zijn handschoenen, maar ook hittebeschermende wanten beschikbaar. 

Handschoenen die beschermen tegen olie en chemische stoffen

Bij Worktoolcenter heb je keuze uit diverse handschoenen die beschermen tegen olie of chemische zuren en stoffen. Wij bieden handschoenen aan van verschillende materialen. Zoals: butyl, HPPE, natuurrubber, neopreen, nitril, PVA, PVC of viton. Bekijk ons assortiment en ontdek welke handschoenen geschikt zijn voor de situatie in jouw branche.

Ben jij op zoek naar werkhandschoenen met een scherpe prijs? Worktoolcenter biedt kwaliteit met prijzen die ontzettend scherp zijn. Het is van belang dat handschoenen comfortabel zitten. Kies daarom altijd voor de juiste maat. Heb je twijfels over de juiste maat? Bekijk onze maattabel. 

Heb jij een keuze kunnen maken? Bestel de ideale werkhandschoenen makkelijk via onze website. Daarnaast, ben je natuurlijk ook altijd welkom bij ons in Den Haag. Twijfel je nog tussen de verschillende type handschoenen? Mail of bel gerust. Wij adviseren je graag! Je kunt onze klantenservice bereiken via +31 (0) 85-7430232, mail je vraag naar naar info@worktoolcenter.eu of stuur een app naar +31 (0) 622817373.