Verzending- en bezorgmogelijkheden

Verzenden

Wij verzenden onze producten met Aramex - Franco huis.

Indien het orderbedrag < € 200,00 netto bedraagt, dan wordt er een bijdrage van € 14,95 aan administratie- en verzendkosten in rekening gebracht.

Worktoolcenter hanteert GRATIS verzending voor bestelling boven € 200,00 netto binnen Nederland en België. Voor afleveradressen buiten Nederland en België worden extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn afhankelijk van het afleveradres. Mocht er onduidelijkheden zijn of mocht je vragen hebben naar aanleiding van het bovenstaande, neem dan contact met ons op via onze klantenservice.

Bezorgen

Wat is de status van mijn bestelling:

Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je  van ons een orderbevestiging per mail. Zodra wij je bestelling versturen vanuit ons magazijn ontvang je een mail met daarin de track & trace link. Hiermee kun je jouw bestelling volgen. Geen mail gehad? Neem contact op met onze klantenservice, dan zoeken wij het voor je uit.

Wat is de levertijd van mijn bestelling:

Doordat wij werken vanuit een grote eigen voorraad, kunnen wij je bestelling snel versturen. Wanneer je op werkdagen een bestelling plaatst, kun je deze al binnen 1-3 werkdagen in huis verwachten mits het product op voorraad is en voor bestellingen binnen Nederland.

In welke landen kunnen jullie mijn bestelling leveren?

Wij leveren momenteel bestellingen in Nederland, België en Duitsland. Voor mogelijkheden hier buiten vragen we je contact op te nemen met onze Klantenservice.