Verzending- en Bezorgmogelijkheden bij Worktoolcenter

Bij Worktoolcenter streven we ernaar om jouw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te verzenden en bezorgen. Hieronder vind je informatie over onze verzend- en bezorgmogelijkheden.

Verzenden

Wij maken gebruik van Sendcloud - Franco huis voor het verzenden van onze producten. Bij bestellingen met een orderbedrag onder € 200,00 netto rekenen wij een bijdrage van € 6,95 aan administratie- en verzendkosten. Voor bestellingen boven € 200,00 netto binnen Nederland en België bieden wij GRATIS verzending aan. Voor afleveradressen buiten Nederland en België worden extra kosten in rekening gebracht, afhankelijk van het afleveradres. Neem bij onduidelijkheden of vragen contact op met onze klantenservice.

Bezorgen

Status van mijn bestelling:

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Zodra wij je bestelling versturen vanuit ons magazijn, ontvang je een e-mail met daarin de track & trace link. Hiermee kun je de status van jouw bestelling volgen. Indien je geen e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het voor je kunnen uitzoeken.

Levertijd van mijn bestelling:

Dankzij onze grote eigen voorraad kunnen wij bestellingen snel verzenden. Op werkdagen geplaatste bestellingen kunnen binnen 1-3 werkdagen worden verwacht, mits het product op voorraad is en voor bestellingen binnen Nederland.

Landen waar wij leveren:

Momenteel leveren wij bestellingen in Nederland, België en Duitsland. Voor leveringen buiten deze landen verzoeken wij je contact op te nemen met onze Klantenservice voor de mogelijkheden.

Contactgegevens Worktoolcenter:

  • Telefoon: 085 - 74 30 232 (Maandag tot vrijdag: 08.00 - 18.00 uur, Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur)
  • E-mail: info@worktoolcenter.eu

Bezoek ook onze filialen: