Werkschoenen Dames

Ben je op zoek naar de beste werkschoenen voor dames? Dan ben je bij Worktoolcenter aan het juiste adres! Bij ons vind je een groot assortiment werkschoenen van verschillende topmerken van hoge kwaliteit. Maar welke dames werkschoen is de beste keuze? De meeste vrouwen hebben het liefst een trendy werkschoen die lekker zit, maar vergeet vooral niet te letten op veiligheid.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Steelite Louisa Dames Schoen Hoog S3
  Werkschoenen Dames Steelite Louisa Dames Schoen Hoog S3
  € 87,41 € 72,24
 2. ‎Steelite Dames Wandelschoen ‎
  Werkschoenen Dames ‎Steelite Dames Wandelschoen ‎
  € 87,41 € 72,24
 3. Steelite Dames Veiligheidsschoen S1
  Werkschoenen Dames Steelite Dames Veiligheidsschoen S1
  € 52,76 € 43,60
 4. Steelite Dames 'Court' schoen S1
  Werkschoenen Dames Steelite Dames 'Court' schoen S1
  € 70,08 € 57,92
 5. Steelite Dames Veiligheids Sportschoen S1P HRO
  Werkschoenen Dames Steelite Dames Veiligheids Sportschoen S1P HRO
  € 65,73 € 54,32
 6. RUN LOW S3 SRC ESD 35
  Werkschoenen Dames RUN LOW S3 SRC ESD 35
  € 94,38 € 78,00
  Lage voorraad
 7. Redbrick Linda veiligheidsschoen S3
  Werkschoenen Dames Redbrick Linda veiligheidsschoen S3
  € 107,50 € 88,84

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Veiligheidsschoenen voor dames

Bij het uitzoeken van de juiste dames werkschoenen is het belangrijk om allereerst te controleren aan welke veiligheidseisen de schoen moet voldoen. Zeker in sectoren als de bouw of infrastructuur is veiligheid cruciaal. Dames veiligheidsschoenen zijn ingedeeld in verschillende categorieën: S1, S1P, S2 en S3. 

Een S1 veiligheidsschoen heeft een verstevigde neus en antistatische eigenschappen. Een S1P werkschoen heeft daarnaast een veiligheidszool, die voorkomt dat er scherpe voorwerpen door de zool in de voet kunnen steken. Een S2 schoen is een S1 schoen die bovendien waterafstotend is. Werkschoenen dames S3 zijn een combinatie van de S1P en S2 werkschoen, dus een antistatische schoen met verstevigde neus en veiligheidszool, die bovendien waterafstotend is. 

Comfortabele dames werkschoenen

Dames werkschoenen kunnen door al deze veiligheidsmaatregelen nogal lomp en zwaar zijn. Omdat er vaak veel gelopen wordt op werkschoenen, kan dit erg vermoeiend zijn en bovendien blaren veroorzaken door wrijving. Speciale dames werkschoenen lichtgewicht maken het een stuk comfortabeler om de hele dag op werkschoenen te lopen. Door gebruik te maken van lichtere, maar ijzersterke materialen zoals kevlar, microfiber of glasvezel, is het mogelijk om lichtere werkschoenen te maken, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid.

Daarnaast is de juiste maat cruciaal voor comfortabele werkschoenen. Raadpleeg daarom altijd de maattabel voordat je schoenen bestelt. Een schoen kan namelijk net een (halve) maat groter of juist kleiner uitvallen, wat klachten kan gaan opleveren naarmate er veel op gelopen wordt.

Koop dames werkschoenen eenvoudig bij Worktoolcenter

Van werkschoenen dames met stalen neus tot veiligheidsschoenen dames S3, bij Worktoolcenter vind je betaalbare werkschoenen voor dames van topmerken als Emma, Grisport, Redbrick en Uvex. Als internationale groothandel op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals dames werkschoenen, maar ook gereedschappen en afzettingen, staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. 

De werkschoenen dames prijzen in ons assortiment variëren, afhankelijk van merk, materiaal en veiligheidseisen. Ben je op zoek naar relatief goedkope werkschoenen dames? Bij Worktoolcenter vind je ook regelmatig dames werkschoenen aanbiedingen.

Shop makkelijk en snel nieuwe dames werkschoenen online via een eigen kledingmanagementsysteem. Een persoonlijke accountmanager staat bovendien voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en te helpen bij je (zakelijke) bestelling. Uiteraard ben je ook van harte welkom om langs te komen in ons filiaal in Den Haag om dames werkschoenen te passen.