Dassy

Ontdek Dassy Professional Workwear bij Worktoolcenter

Bij Worktoolcenter zijn we trots op het aanbieden van hoogwaardige werkkleding, en één van onze populairste merken is Dassy Professional Workwear. Als Europees merk is Dassy gespecialiseerd in professionele werkkleding die speciaal is ontworpen voor harde werkers in de bouw, wegenbouw en logistiek. Lees verder om te ontdekken waarom Dassy een topkeuze is voor professionals zoals jij.

Missie van Dassy: Workwear that Does the Job for You

Dassy heeft een duidelijke missie met hun slogan: "Workwear that does the job for you." Voor hen is dit meer dan een slogan; het is een toewijding om aan de hoogste normen te voldoen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Het doel is om jou als professional in staat te stellen het maximale uit je werk te halen.

Functioneel Ontwerp en Praktische Features

Bij Dassy begrijpen ze dat werkkleding in de eerste plaats functioneel moet zijn. Elk kledingstuk, van naald tot draad, wordt vakkundig ontworpen en getest in echte werksituaties. Professionals met verschillende beroepen beoordelen de kleding op prestaties binnen hun specifieke vakgebied, en deze feedback wordt gebruikt om het ontwerp te verbeteren. Praktische features, zoals handige werkzakken en een brede zoom voor eenvoudige verlenging van broeken, maken Dassy-workwear veilig en comfortabel.

Kwaliteit als Standaard

Bij Worktoolcenter delen we de toewijding aan kwaliteit. Dassy hanteert strenge kwaliteitseisen bij de keuze van stoffen, waarbij grondstoffen uitvoerig worden getest door onafhankelijke controleurs. In het Dassy-testlab worden slijtvastheid, kleurechtheid, scheur- en trekbestendigheid beoordeeld. Elke kledingstuk van Dassy wordt uitvoerig getest om te garanderen dat het aan de hoogste normen voldoet.

Ontdek de Dassy Collectie bij Worktoolcenter

Dassy biedt een uitgebreide collectie professionele werkkleding die getest en goedgekeurd is door experts. Ontdek een greep uit de verschillende producten, waaronder werkbroeken, werkschoenen, werkjassen, overalls, vesten, werktruien, bodywarmers, en meer. Wil je alle Dassy heren werkkleding bekijken? Klik hier voor de volledige collectie. Ook is er een speciale collectie voor Dassy dames.

Contactgegevens:

  • Telefoon: 085 - 74 30 232 (Maandag tot vrijdag: 08.00 - 18.00 uur, Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur)
  • E-mail: info@worktoolcenter.eu

Bezoek ook onze filialen: